Начало / Услуги / Комплексна услуга

дърво text - Рязане - Извозване - Почистване - Изкореняване на дънер - Засаждане на ново дърво - Дървесен мениджмънт на дървото - Оформяне на дървото

Комплексната услуга включва няколко операции. Старото, сухо дърво се премахва, след което се извозва и мястото се почиства. Прави се и операция по изкореняването на дънера, проучва се с какво дърво е най-подходящо да се замени старото, разглеждат се други условия (дали няма да пречи след години, дали не е близо до сгради). Засажда се ново дърво, укрепва се с колчета, а на по-късен етап се прави и оценка за здравето и развитието му. Следи се растежа и последствията от него. Когато дървото порасне достатъчно се прави оформяне на здрава, силна и красива корона.

Цени за комплексни услуги

Формира се цена след договорка с клиента, прави се и отстъпка при комплексната услуга спрямо количеството на работата и срока на действие. За засаждане на дървета при комплексната услуга - при закупени от наш разсадник две дръвчета, третото е бонус плюс труда по засаждането и оградата за него.