Начало / Референции от клиенти

Благодарствени писма

От подписването на договора между двете страни на м.април, 2012г. екипът на Фирмата „АЛПИН ДЖОБС“ ООД е с голям авторитет, огромен професионален опит, вещина и квалифицирани специалисти. Фирмата успешно предоставя качествените услуги за изрязване, раздробяване и извозване на дървесината, възпрепятстващи изграждането на новия посолски комплекс на КНР в гр. София. Техните усилия особено много допринасят за извършената работа до момента.

За това, посолството на Китайска народна република изразява сърдечната си благодарност към фирма „АЛПИН ДЖОБС“ ООД и поднася своите искрени пожелания за постигане на още по-добри резултати и постижения. Също така пожелава на нейния персонал много здраве и щастие.

Офис „Управление на проекти“ при посолство на КНР в РБ

Благодарствено писмо от живущите в жк. „Сердика“ бл. 22, вх. Г към бригадата на фирма „Алпин джобс“

Днес 10.06.2012г. по поръчка на община „Възраждане“ ф-ма „Алпин джобс“ се зае пред нашия блок да оформи (окастри) занемарените от 30 год. дървета.

Младежите с голяма вещина и отговорност отрязваха дърветата, като се съобразяваха да не съсипват дърветата и естетически да ги оформят.

Проявяваната съобразителност с това, че там има ( и евентуално поднови) детска площадка и трябва да има сянка за малките деца.

Впечатлени сме от работата на тези млади хора!

Препоръчваме ги на всеки!

Емилия Стоимирова

Г-н Управител,

Искам да изкажа благодарността на целия колектив на ОДЗ № 88 „Детски рай“ към екипа на фирмата, който много професионално се справи със задачата – оформяне и повдигане на короните на шест броя чинари. Клоните бяха сваляни от високи по начин, който не наруши целостта на фасадата нито на по-ниската растителност, растяща под чинарите. Дърветата бяха оформени много естетично и създаде нова атмосфера в двора на детската градина.

Директор: М. Йорданова

Настоящата референция се издава на фирма Алпин Джобс ООД, гр. София, жк. Захарна Фабрика, GSM: 0888 404 440.

С настоящата референция благодарим на екипа на фирма Алпин Джобс за перфектната работа, която свършиха. Бяхме възложили поръчка за изкопаване на отвори в земята – дупки с диаметър 30 см.. Отворите трябваше да са еднакви, защото ще служат за изграждане на слънчев колектор в района на град Бяла.

Двама от служителите на фирмата се справиха много бързо със задачата, благодарение на техниката, с която разполагат успяха да изкопаят общо 282 броя дупки за един работен ден.

Благодарим на Алпин Джобс ООД за професионалния ангажимент, който поеха към нас и изпълниха без забележки. В бъдеще ще продължим да работим с тях и ще се възползваме от бързината и професионализма им. Препоръчваме ги като надежден бизнес партньор.

Референции от клиентиС настоящата референция изразяваме огромното си задоволство от работата на фирма Алпин Джобс. Издаваме препоръка за бързата и професионална услуга, която екипът на фирмата извърши на територията на нашата община. На фирма Алпин Джобс ООД беше възложена задача по отстраняване на огромно дърво – топола, намираща се в оживен район на град Провадия. Дървото беше сухо и представляваше голяма опасност за живущите около него, под него играеха деца, преминаваха множество хора. Тополата, която трябваше да се отстрани беше с размери над 30 метра височина, 1,30см. в диаметър и с множество кухини и сухи участъци.

СФК-Стройко ООД

Екипът на фирмата реагира светкавично на молбата ни за премахването на това опасно дърво, извършиха перфектно работата, възложена от нас, подходиха професионално и се справиха в срок, преди дървото да е паднало на някоя от къщите в близост. Тази топола е представлявала по-рано пречка дори и за гражданска защита, няколко фирми са се опитвали да я премахнат, но само Алпин Джобс се справи изцяло и без нежелани инциденти. Благодарим на служителите на фирмата и ги препоръчваме като коректни и професионални изпълнители в областта на рязането на опасни дървета. В бъдеще ще продължим да използваме услугите им и ще работим с тях по такива и по-сложни поръчки.

Kмет на община Провадия - инж. Филчо Филев