Начало / За нас

алпин text Алпин Джобс ООД е създадена през 2008г. в град София еднолично от собственика Тихомир Томов. В началото фирмата има разнообразна дейност, която включва всякакъв вид работа, свързана с катерене и височинни дейности - рязане на опасни дървета, правене на външна изолация по алпийски способ. По-късно фирмата се ориентира изцяло към работа, свързана с дърветата. През 2009г. Алпин Джобс стартира и производство на мулч. Компанията разполага с най-новото в техниката и екипировката, което винаги осигурява безопасна, ефективна и бърза работата по дърветата.

Нашият екип

екип

Изпълнителният директор и собственик - Тихомир Томов има десет годишен опит в сферата на дърветата и е експерт - биолог. Той има придобити сертификати за дървесен специалист от чужбина и е участник в Международното Общество на Arboriculture (ISA), с големия си опит като арборист се справя качествено и в срок с поставените задачи. Въпреки, че е управител на фирмата, той продължава да работи и на обектите, като алпинист, дървосекач, кранист, оператор на дробилната машина, професионален шофьор.

цветан

Цветан Томов работи в сферата като експерт лесовъд от близо 10 години. В момента e управител на работната площадка за рециклиране на дървесина и складова база на „Алпин Джобс”. Също така е специалистът на фирмата по изкореняване и трансплантиране на дървета и храсти.

екип

Екипът на Алпин Джобс е квалифициран специално за работа по дърветата, обучен е в тази сфера и постоянно експериментира в променящата се среда с нови техники и технологии за рязането и поддръжката на дървета. Всички служители са застраховани и притежават лична предпазна екипировка по време работа.

екип

Тамара Томова работи в сферата от близо 5 години. В момента е мениджър, води счетоводството и прави маркетинговите проучвания на фирмата. Освен това понякога работи и като дървосекач, общ работник, кранист, професионален шофьор. В момента учи Социология и прави проектите и изследванията на фирмата. Тя също притежава сертификати, удостоверяващи правото на работа по алпийски способи, рязане на дървета, работа със специализирана техника.

екип

Ивайло Мишев е завършил Техникум по Горско Стопанство гр. Тетевен и е специализиран за работа като дървосекач, професионален шофьор, кранист, алпинист. Печелил е редица състезания в повалянето на дървета и продължава да се обучава в сферата за експерт лесовъд. Той е специалистът на фирмата по подобряване растежа на дърветата.

екип

Освен основният персонал, разполагаме с квалифицирани лица, които работят с нас на временни договори при по-големи обекти и поръчки. Всеки от тях има опит с работата, притежават сертификати за работа с машините и техниката на „Алпин Джобс”.

Репутация на Алпин Джобс

С увеличаващия се брой клиенти, репутацията на „Алпин Джобс” расте. Доказателство за това са многобройните доволни клиенти от добре свършената работа от служителите на фирмата, които също допринасят за „името” на фирмата като такова. Доказваме се като отговорен, трудолюбив и амбициран персонал и с притежаваните от нас сертификати за работа и качество. А мисията ни е да направим още повече голям дяла на доволните клиенти, като залагаме на модификации по качеството, професионализма и усъвършенстването ни в дейността. Една от основите ни е екологичната насоченост- за всяко отрязано дърво, ние предлагаме засаждане на поне две нови, млади и здрави, а чрез затворения кръг на работа осъществяваме рециклиране на дървесина и така от едно отрязано сухо дърво стават продукти, които влизат отново в пазара и се използват.