Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Какво се прави по време на работа


Работните действия започват в удобно време за клиента. Договарят се предварително сроковете, цените, начините на плащането, като се съставя договор. Предварително се уведомяват собствениците на спрели автомобили около и на мястото на бъдещата работа, да ги изместят. В деня за работа първо се обезопасява района на действие – загражда се с обезопасителни ленти и огради с информационни знаци. Прави се подготовка по обекта:

- Предвиждат се методи и етапи на работа, разпределя се работата на екипа, премахват се всички чупливи предмети и съоръжения, с изключение на дълго стоящите там.

- Второто главно нещо при извършването на операциите по дърветата или парцелите е да се предостави разрешително за отсичане, кастрене. По време на работа екипът сам избира как да процедира, спрямо ситуацията, като се взема предвид безопасността на трудовата дейност и обкръжаващата среда. Всеки от служителите разполага със своя лична предпазна екипировка и застраховки, прави се застраховка и на обекта - при счупване или инцидент фирмата - изпълнител поема 100% гаранция и изплаща обезщетение за нанесени щети. Когато е договорено извозване на отрязаната дървесина, клоните се раздробяват, а останалата (масивна) част от дървото се товари с кран.

- Материалът се извозва, а работната площадка се почиства и помита.

Процедура по рязане на дървета

Рязането на дървета включва отстраняване на опасни, сухи дървета, отрязване на дървета, които са в близост до сгради и съоръжения и такива, които пречат на бъдещ строеж.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави преди работата по дърветата

Процедурата преди работата по отсичане или кастрене на едно дърво е следната: първо се подава молба или жалба (за опасните дървета) до отдел „Екология” в общината, в която дървото се намирa.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави по време на работа

Работните действия започват в удобно време за клиента. Договарят се предварително сроковете, цените, начините на плащането, като се съставя договор. Прави се подготовка по обекта.

ПРОДЪЛЖИ

Срокове и гаранции от Алпин Джобс ООД

Срокът за изпълнение на работните действия се определя с клиентите. Поемаме пълна отговорност за нанесените от нас щети, върху предмети, сгради и съоръжения в обекта на изпълнение

ПРОДЪЛЖИ