Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Суровини за огрев


dyrva ogrevСуровини за огрев

  •     Предоставяне на дърва за горене и отопляване - нарязани и нацепени, метровки, кубик
  •     Снабдяване на общини с дърва за огрев по социални програми
  •     Производство и снабдяване с дървесен чипс - на кубик


Дървата за горене се добиват от рециклираните отрязани дървета, от които се взима онази част, която не е годна за производство на изделия или мулч. Предлагат се наредени по 0,8м³ на пале - нацепени, на кубик - нарязани на по метър. За района на София предлагаме и безплатен транспорт. Цената зависи и от тяхната влажност и вид - от какъв материал са. Дървесният чипс за горене се предлага в бик бек, който е равен на един кубичен метър, а също и насипно или на по-малки разфасовки (чували). За по-големи количества правим отстъпки.

Цени за суровини за огрев

Процедура по рязане на дървета

Рязането на дървета включва отстраняване на опасни, сухи дървета, отрязване на дървета, които са в близост до сгради и съоръжения и такива, които пречат на бъдещ строеж.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави преди работата по дърветата

Процедурата преди работата по отсичане или кастрене на едно дърво е следната: първо се подава молба или жалба (за опасните дървета) до отдел „Екология” в общината, в която дървото се намирa.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави по време на работа

Работните действия започват в удобно време за клиента. Договарят се предварително сроковете, цените, начините на плащането, като се съставя договор. Прави се подготовка по обекта.

ПРОДЪЛЖИ

Срокове и гаранции от Алпин Джобс ООД

Срокът за изпълнение на работните действия се определя с клиентите. Поемаме пълна отговорност за нанесените от нас щети, върху предмети, сгради и съоръжения в обекта на изпълнение

ПРОДЪЛЖИ