Алпин Джобс в действие

Клипове от работата на екипа на Алпин Джобс. Ще намерите полезно видео за рязане на опасно дърво по алпийски способ, изцяло със катерене и работа от въже. Видео за оформяне на дървета или кастрене на клони, също от алпинисти. На страницата може да си изберете и клип за почистване на парцели или раздробяване на дървесина с дробилна машина. Почистване на парцели - видео

Раздробяване на клони с помощта на дробилна машина. Почистване на парцели и терени за ново строителство, премахване на растителност – дървета и храсти. Кастрене на дървета - видео

Оформяне на 120 бр. дървета в двора на бизнес сграда. Работа от алпинистите на Алпин Джобс. Кастренето на дърветата се извърши в срок от една работна седмица. Рязане на дървета - видео

Професионално отсичане на опасна топола в центъра на София, намираща се в близост до осем етажна сграда.

uslugi mulchДървесните стърготини с натурален цвят се правят от клоните на дърветата, а оцветените се подлагат на боядисване след рециклирането. Предлагаме и други видове мулч, органични и неорганични.

Прочети още...

Партньори на Алпин Джобс ООД и приятелски сайтове за почистване на парцели и дворове, озеленяване и градинарски услуги  и премахване на опасни дървета.

Градина и дом - списание за градинарски услуги, озеленяване, грижи за дървета. цветя  и храсти, ландшафтна архитектура.

Градината - електронно списание за градински съвети, законодателство, работа в озеленяването, каталог на фирмите в Бълария, свързани с озеленяването и ланшафтната архитектура

ЛуксГарден ООД - озеленяване в София, ланшфатни проекти, озеленяване на градини и дворове.

еко.com - медия за екология, опазване на околната среда, високотехнологични зелени технологии и нови възобновяеми източници на зелена енергия.

озеленяване.com - специализиран бизнес фирмен каталог за фирмите в Р. България, занимаващи се с озеленяване, доставка на растения, храсти и цветя, градински центрове, и фирми за градинска техника и инструменти - полвини системи, косачки, моторни триони за рязане на дърва, торове и препарати и др.

Тихомир Ипотпалиев - дизайнер на свободна практика, занимаващ се със уеб дизайн и сео в областа на екологията.

Автосервиз Полмо Авто - ремонт и поддръжка на машинния парк (камиони, автомобили, моторни машини, техника) на Алпин Джобс

izdelie dyrvoИзделията от дърво са изцяло от рециклирана, преработена дървесина, импрегнирани са, тествани да издържат поне десет години на открито.

Прочети още...

uslugi drugi visochinniДруги височинни услуги - дпасяване на животни, покачили се на дърветата, почистване на улуци и покриви, коледна украса по дърветата, монтиране на въжена линия.

Прочети още...

usluga durva za ogrevДървата за горене се добиват от рециклираните отрязани дървета, от които се взима онази част, която не е годна за производство на изделия или мулч. Предлагат се наредени по 0,8м³ на пале.

Прочети още...

uslugi abonamentСъставя се договор за абонаментни услуги, като поддръжка на дървета, храсти, живи плетове и др. Извършват се допълнителни услуги - бонуси (безплатно засаждане на дръвчета или други растения).

Прочети още...

usluga zasajdane na durvetaПодбора на подходящи видове при засаждането на дърветата е важна стъпка. Прави се с цел, да се обрисува бъдеща картина на това, как дървото ще израстне, кои видове са подходящи и полезни.

Прочети още...

uslugi ekoЕКО услугите на фирмата са свързани с опазване на околната среда и подобряване на биоравновесието. Стараем се да намалим потреблението на дървен материал.

Прочети още...

uslugi complexКомплексна услуга включва няколко операции - рязане, извозване, почистване, изкореняване на дънер, засаждане на ново дърво, дървесен мениджмънт на дървото, оформяне на дървото.

Прочети още...

usluga pochistvane na tereniСлед почистването на терени от бурени, храсти, запустяла растителност се образува чиста работна площадка, безопасни трасета за пътуване или пък добра проходимост (при ЕКО пътеките).

Прочети още...

usluga durvesen menidjmuntСледи се растежа и здравословното състояние на дървото, изготвя се концепция подобряваща състоянието и изграждаща имунитет срещу болести, насекоми и вредители.

Прочети още...

usluga poddrujka na durvetaУслугата поддръжане на дървета, която предлагаме, се изразява в професионални грижи за дървета и фиданки в частни имоти, градини и дворове, общински паркове и зелени площи.

Прочети още...

usluga oformiane na durvetaЧрез намаляването или скъсяването на клоните на едно дърво например, се оформя една добре изглеждаща корона, по-устойчива на силни ветрове и бури.

Прочети още...

uslugi ukrasaУкраса по дърветата - Коледна украса, Поставяне на рекламни съоръжения по дърветата. Предлагаме и абонаменти, доставка на консумативите и работа в кратък срок.

Прочети още...

usluga riazane na durvetaРязането на едно дърво е препоръчително, когато то е мъртво, сухо или загинало, опасно е за околните, причинява препятствие, което е невъзможно да се коригира без отсичане.

Прочети още...