Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Изделия от дърво


izdelie dyrvoИзделия от дърво

  •     Огради за дървета
  •     Крепители колове за дръвчета
  •     Детски съоръжения, катерушки
  •     Дървен материал
  •     Корени от дървета


Изделията от дърво са изцяло от рециклирана, преработена дървесина, импрегнирани са, тествани да издържат поне десет години на открито.

Правят се крепители или колчета, които задържат младите дръвчета, предпазвайки ги от изкривяване. Детските съоръжения са изцяло от дърво, по специално разработени проекти от обла дървесина. Корените от някои видове дървета  се използват и като декорация - скулптури и фигури.

Цени за изделия от дърво

Процедура по рязане на дървета

Рязането на дървета включва отстраняване на опасни, сухи дървета, отрязване на дървета, които са в близост до сгради и съоръжения и такива, които пречат на бъдещ строеж.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави преди работата по дърветата

Процедурата преди работата по отсичане или кастрене на едно дърво е следната: първо се подава молба или жалба (за опасните дървета) до отдел „Екология” в общината, в която дървото се намирa.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави по време на работа

Работните действия започват в удобно време за клиента. Договарят се предварително сроковете, цените, начините на плащането, като се съставя договор. Прави се подготовка по обекта.

ПРОДЪЛЖИ

Срокове и гаранции от Алпин Джобс ООД

Срокът за изпълнение на работните действия се определя с клиентите. Поемаме пълна отговорност за нанесените от нас щети, върху предмети, сгради и съоръжения в обекта на изпълнение

ПРОДЪЛЖИ