Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
ЕКО услуги


eko uslugi passportЕКО услуги

    Провеждане на научни експерименти, спомагащи развитието на биоравновесието
    Рециклиране на дървесни отпадъци и материали
    Компенсаторно засаждане на дървета
    „Осиновяване” на дървета

ЕКО услугите на фирмата са свързани с опазване на околната среда и подобряване на биоравновесието. Правим експерименти, свързани с откриване на нови алтернативни горива, с цел да се намали потреблението на дървен материал за отопление, опити за добив на ценни сокове, смоли, възпроизводствени семена и шишарки. Рециклирането на дървесните отпадъци се извършва на няколко етапа- отделя се материала годен за производство на мебели и отопление, а листната маса и клоните се правят на мулч и дървесен торф.

Предлагаме и компенсаторно засаждане на дървета, където поръчителите заплащат само младите дръвчета, а труда и укрепителните тела са за наша сметка. „Осиновяването” на дървета е непознато за България, но ние поемаме инициативи по подобряване на здравето главно на вековни дървета. Когато „осиновим” едно дърво, ние поемаме грижа за него и правим профилактични операции по него (почистване на сухи клони, запълване на хралупи и цепнатини по кората, мулчиране, заграждане, поставяне на информационни табели, издаване на екологичен паспорт с данни за вида, възрастта и състоянието на дървото). Фирмата има специално отношение към вековните дървета и прави всичко възможно за тяхното съхранение.

Цени за ЕКО услуги

Процедура по рязане на дървета

Рязането на дървета включва отстраняване на опасни, сухи дървета, отрязване на дървета, които са в близост до сгради и съоръжения и такива, които пречат на бъдещ строеж.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави преди работата по дърветата

Процедурата преди работата по отсичане или кастрене на едно дърво е следната: първо се подава молба или жалба (за опасните дървета) до отдел „Екология” в общината, в която дървото се намирa.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави по време на работа

Работните действия започват в удобно време за клиента. Договарят се предварително сроковете, цените, начините на плащането, като се съставя договор. Прави се подготовка по обекта.

ПРОДЪЛЖИ

Срокове и гаранции от Алпин Джобс ООД

Срокът за изпълнение на работните действия се определя с клиентите. Поемаме пълна отговорност за нанесените от нас щети, върху предмети, сгради и съоръжения в обекта на изпълнение

ПРОДЪЛЖИ