Алпин Джобс ООД е създадена през 2008г. в град София еднолично от собственика Тихомир Томов. В началото фирмата има разнообразна дейност, която включва всякакъв вид работа, свързана с катерене и височинни дейности - рязане на опасни дървета, правене на външна изолация по алпийски способ. По-късно фирмата се ориентира изцяло към работа, свързана с дърветата. През 2009г. Алпин Джобс стартира и производство на мулч. Компанията разполага с най-новото в техниката и екипировката, което винаги осигурява безопасна, ефективна и бърза работата по дърветата.

 

Тихомир Томов Тихомир ТомовИзпълнителният директор и собственик - Тихомир Томов има десет годишен опит в сферата на дърветата и е експерт - биолог. Той има придобити сертификати за дървесен специалист от чужбина и е участник в Международното Общество на Arboriculture (ISA), с големия си опит като арборист се справя качествено и в срок с поставените задачи. Въпреки, че е управител на фирмата, той продължава да работи и на обектите, като алпинист, дървосекач, кранист, оператор на дробилната машина, професионален шофьор.

 

 

Цветан ТомовЦветан ТомовЦветан Томов работи в сферата като експерт лесовъд от близо 10 години. В момента e управител на работната площадка за рециклиране на дървесина и складова база на „Алпин Джобс”. Също така е специалистът на фирмата по изкореняване и трансплантиране на дървета и храсти.

 

 

 

 

Екип AlpinjobsЕкипът на Алпин Джобс е квалифициран специално за работа по дърветата, обучен е в тази сфера и постоянно експериментира в  променящата се среда с нови техники и технологии за рязането и поддръжката на дървета. Всички  служители са застраховани и притежават лична предпазна екипировка  по време работа.

 

 

 

 

Тамара ТомоваТамара Томова работи в сферата от близо 5 години. В момента е мениджър, води счетоводството и прави маркетинговите проучвания на фирмата. Освен това понякога работи и като дървосекач, общ работник, кранист, професионален шофьор. В момента учи Социология и прави проектите и изследванията на фирмата. Тя също притежава сертификати, удостоверяващи правото на работа по алпийски способи, рязане на дървета, работа със специализирана техника.

 

 

 

Ивайло МишевИвайло Мишев е завършил Техникум по Горско Стопанство гр. Тетевен и е специализиран за работа като дървосекач, професионален шофьор, кранист, алпинист. Печелил е редица състезания в повалянето на дървета и продължава да се обучава в сферата за експерт лесовъд. Той е специалистът на фирмата по подобряване  растежа на дърветата.

 

 

 

ekip04Освен основният персонал, разполагаме с квалифицирани лица, които работят с нас на временни договори при по-големи обекти и поръчки. Всеки от тях има опит с работата, притежават сертификати за работа с машините и техниката на „Алпин Джобс”.

Търсене в сайта