Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Мулчер


unimog mulcherСкоро фирмата ни се сдоби с нова машина, която улеснява максимално работата ни. Това е шредер или мулчер. Той служи за рязане на храсти и дървета. След като прерязва растителността, мулчерът раздробява дървесината.

Скоро фирмата ни се сдоби с нова машина, която улеснява максимално работата ни. Това е шредер или мулчер. Той служи за рязане на храсти и дървета. След като прерязва растителността, мулчерът раздробява дървесината.

Заедно с камиона, Мерцедес Унимог машината е номер едно по пестене на време, средства и усилия. Може да раздробява дървета до 10см. в диаметър и всякакви храсталаци, като ги прави на стърготини с размер до 3 квадратни сантиметра. След като сме механизирани и с други машини, съвсем спокойно можем да разчистваме терени от растителност в кратки срокове и с високо качество.

Почистването на терени като ливади за пасища, пасища по европейски проекти, почистване на места за запазване на местообитанията, терени за строителство вече процесът е много лесен и бърз.

Ние сме доволни от себе си и от нещата, които постигаме със собствени сили.

Надявам се в близко бъдеще да се радваме на още някоя нова машина, мулчер, дробилка, което още и още да ни намаля труда при работа.

Търсене в сайта