Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Включихме се в инициативата „Да изчистим България за един ден“


da ichistim bulgariaАлпин Джобс се включи в инициативата „Да изчистим България за един ден“. Екипът на фирмата доброволно работи цял ден като почистваше насъбрани клони по улиците на центъра на София.

Алпин Джобс се включи в инициативата „Да изчистим България за един ден“.

Екипът на фирмата доброволно работи цял ден като почистваше насъбрани клони по улиците на центъра на София.

Всички събрани клони и дървесина, която беше оставена по тротоарите и кошовете я раздробихме с дробилната машина, а по-големи ги натоварихме в камион, който извозвахме на сметището.

 

Работихме четирима човека в продължение на 12 часа – от 9 часа до 21 часа вечерта. Успяхме да обиколим район Средец и улици от идеалния център на града.

chistim bulgariqИнтересното през деня беше освен хубавото настроение на служителите на Алпин Джобс и друго нещо. Машината, която раздробява клоните се счупи още сутринта и трябваше да се вземат своевременни мерки, за да можем да свършим това, което бяхме запланували. Решихме да се обърнем към специалисти и потърсихме сервиз Полмо Авто. Служител на фирмата дойде незабавно, отстрани повредата в машина и цял ден ни помагаше с клоните, а когато дробилката се загаси, той отново я поправяше и така целия ден.

Благодарим на Автосервиз Полмо Авто и по-специално на момчето, което ни помагаше целия ден без да иска нищо в замяна.

Приветстваме всеки да се включва в подобни инициативи, защото наистина има ефект. Да изчистим България за един ден – всеки ден

 

 

Търсене в сайта