Референции от клиентиОт подписването на договора между двете страни на м.април, 2012г. екипът на Фирмата „АЛПИН ДЖОБС“ ООД е с голям авторитет, огромен професионален опит, вещина и квалифицирани специалисти. Фирмата успешно предоставя качествените услуги за изрязване, раздробяване и извозване на дървесината, възпрепятстващи изграждането на новия посолски комплекс на КНР в гр. София. Техните усилия особено много допринасят за извършената работа до момента.

За това, посолството на Китайска народна република изразява сърдечната си благодарност към фирма „АЛПИН ДЖОБС“ ООД и поднася своите искрени пожелания за постигане на още по-добри резултати и постижения. Също така пожелава на нейния персонал много здраве и щастие.

Офис „Управление на проекти“ при посолство на КНР в РБ


Референции от клиентиБлагодарствено писмо от живущите в жк. „Сердика“ бл. 22, вх. Г към бригадата на фирма „Алпин джобс“

Днес 10.06.2012г. по поръчка на община „Възраждане“ ф-ма „Алпин джобс“ се зае пред нашия блок да оформи (окастри) занемарените от 30 год. дървета.

Младежите с голяма вещина и отговорност отрязваха дърветата, като се съобразяваха да не съсипват дърветата и естетически да ги оформят.

Проявяваната съобразителност с това, че там има ( и евентуално поднови) детска площадка и трябва да има сянка за малките деца.

Впечатлени сме от работата на тези млади хора!

Препоръчваме ги на всеки!

Емилия Стоимирова


Референции от клиентиБлагодарствено писмо

Г-н Управител,

Искам да изкажа благодарността на целия колектив на ОДЗ  № 88 „Детски рай“ към екипа на фирмата, който много професионално се справи със задачата – оформяне и повдигане на короните на шест броя чинари. Клоните бяха сваляни от високи по начин, който не наруши целостта на фасадата нито на по-ниската растителност, растяща под чинарите. Дърветата бяха оформени много естетично и създаде нова атмосфера в двора на детската градина.

Директор: М. Йорданова


Референции от клиентиНастоящата референция се издава на фирма Алпин Джобс ООД, гр. София, жк. Захарна Фабрика, GSM: 0888 404 440.

С настоящата референция благодарим на екипа на фирма Алпин Джобс за перфектната работа, която свършиха. Бяхме възложили поръчка за изкопаване на отвори в земята – дупки с диаметър 30 см.. Отворите трябваше да са еднакви, защото ще служат за изграждане на слънчев колектор в района на град Бяла.

Двама от служителите на фирмата се справиха много бързо със задачата, благодарение на техниката, с която разполагат успяха да изкопаят общо 282 броя дупки за един работен ден.

Благодарим на Алпин Джобс ООД за професионалния ангажимент, който поеха към нас и изпълниха без забележки. В бъдеще ще продължим да работим с тях и ще се възползваме от бързината и професионализма им. Препоръчваме ги като надежден бизнес партньор.

СФК-Стройко ООД


Референции от клиентиС настоящата референция изразяваме огромното си задоволство от работата на фирма Алпин Джобс. Издаваме препоръка за бързата и професионална услуга, която екипът на фирмата извърши на територията на нашата община.
На фирма Алпин Джобс ООД беше възложена задача по отстраняване на огромно дърво – топола, намираща се в оживен район на град Провадия. Дървото беше сухо и представляваше голяма опасност за живущите около него, под него играеха деца, преминаваха множество хора. Тополата, която трябваше да се отстрани беше с размери над 30 метра височина, 1,30см. в диаметър и с множество кухини и сухи участъци.
Екипът на фирмата реагира светкавично на молбата ни за премахването на това опасно дърво, извършиха перфектно работата, възложена от нас, подходиха професионално и се справиха в срок, преди дървото да е паднало на някоя от къщите в близост. Тази топола е представлявала по-рано пречка дори и за гражданска защита, няколко фирми са се опитвали да я премахнат, но само Алпин Джобс се справи изцяло и без нежелани инциденти.
Благодарим на служителите на фирмата и ги препоръчваме като коректни и професионални изпълнители в областта на рязането на опасни дървета.
В бъдеще ще продължим да използваме услугите им и ще работим с тях по такива и по-сложни поръчки.

Kмет на община Провадия - инж. Филчо Филев


Референции от клиентиНа фирма Алпин Джобс ООД беше възложена задача по премахване на ледени висулки и образования и осоляване на покрив на учебен център в центъра на София

Работата се състоеше в премахването на една огромна висулка от лед – 3 метра и няколко по 1-2 метра. Ледените блокове се бяха образували над оживен район и при затопляне биха могли да се откъснат от покрива и да причинят инцидент.

Екипът на Алпин Джобс се отзова много бързо. Отнесоха се много професионално към задачата и извършиха работата за няколко часа.

Дейностите, който извършиха алпинистите на фирмата бяха много опасни, покривът беше покрит със сняг и лед и това усложни работата им, улуците бяха замръзнали и всичко трябваше да се осоли.

Благодарим на Алпин Джобс ООД за добрата работа, бързото реагиране към възникналата ситуация, професионализма, с който работиха през цялото време. Благодарение на тях, ледените блокове бяха отстранени без инциденти, без да се счупи нищо в близост до района на действие, а покривът се осоли, така че да няма течове на последния етаж на сградата.

Директор: Слава Върбанова


Референции от клиентиОт близо седмица търсихме решение на един малък проблем, който обаче се оказа голям проблем и можеше да коства човешки живот. Вследствие теч се образуваха големи късове лед, по-точно ледени блокове от 6-7м. провиснали от 16-тия етаж на блока ни в гр. София, „Връбница“ бл. 635-А. Обаждахме се на всички възможни телефони, сигнализирахме институции, но отговорът им беше „Оправяйте се сами, това не е обществена сграда“, дори се яви госпожа от общината, за да ни пише акт. Започнахме да звъним на различни фирми – алпинисти, но телефоните им бяха или изключени, или никой не вдигаше. Най-накрая се свързахме с фирма „Алпин Джобс“. Хората бяха страшно отзивчиви и се озоваха веднага, огледаха нещата и взеха всичко в свои ръце. Поместиха със собствения си джип колите, които не можеха да бъдат изместени и в продължение на няколко часа се бориха с ледените блокове при много студено време (-15°С) и при много силен вятър (от 15 етаж провиснали). Всичко приключи успешно, без никакви щети и ние, живущите в бл. 635 сме им страшно благодарни за отлично и професионално свършената работа. При нужда винаги можете да ги потърсите и те ще се озоват ВЕДНАГА!!!

Живущите в бл. 635 – Т. Мерамджиева


Референции от клиентиНа 10.02.2012 година беше възложена задача на фирма Алпин Джобс ООД от “ЦЕБО-99“ ООД – Училища Европа. Работата се състоеше в премахване на ледени блокове и ледени висулки от покрива на сградата в центъра на София.

Екипът на фирмата извърши работата за няколко часа. Всички ледени образования от покрива бяха премахнати със специални методи – алпинистът отстрани и ледените висулки, като предварително беше обезопасен той и района на действие около сградата. Друг служител на Алпин Джобс следеше за движението покрай училището, за да не стават инциденти от падането на натрупалия се сняг, лед и висулки.

С настоящата референция благодарим на екипа на фирмата за бързата реакция и професионалната услуга, която ни предложиха. Препоръчваме Алпин Джобс като сигурен бизнес партньор с добро отношение към клиентите си. В бъдеще ще разчитаме на тяхната компетентност, професионализъм и бързина.

С уважение: Маргарита Христова


Референции от клиентиФирма „Би Пи Си“ ЕООД издава настоящата референция на фирма „Алпин Джобс“ ООД за отлично свършена работа.

Фирма „Алпин Джобс“ ООД изработи и достави поръчка за дървени стърготини (мулч) за ударопоглъщаща настилка на детска площадка.

Размерът, формата и обработката на стърготините отговаряше на посочените изисквания в Наредба 1 на МРРБ от 12.01.2009 г. за условията и реда за устройството и безопасността на детските площадки.

Ударопоглъщащата настилка е изработена от иглолистна дървесина, екологично чисто дърво (не е преработено и не е третирано с химикали). Поръчката беше доставена в срок и с добро качество.

Благодарим на Алпин Джобс за добре свършената работа и ги препоръчваме, като надежден и лоялен партньор, с професионално отношение към работата и доказано качество на продуктите и услугите, които извършват.

С уважение: Цветелина Бондева – управител „Би Пи Си“ ЕООД


Референции от клиентиЗа добро изпълнение на поръчка, възложена на Алпин Джобс ООД

На фирма Алпин Джобс бе възложена задача по отстраняване на много висока и опасна топола, намираща се във вътрешен двор, между жилищни сгради и детска градина в гр. София. Тополата представляваше опасност за живущите в близост до нея тъй като, при по-силен вятър се кършеха клони, а така можеше да падне върху хора, преминаващи от долу и децата, които играят на детската площадка под дървото. Дървото се намираше в двора на Бразилската резиденция в България и трябваше да се окастри на основна резитба.

Фирма Алпин Джобс извърши поръчката за един ден, като отстрани клоните над покривите на сградите много внимателно и професионално. Всяко парче дървесина екипът предварително завързваше и спускаше бавно на земята. По този начин служителите на фирмата запазиха комините, покривите, оградите и настилката около дървото.

Благодарим на алпиниста на Алпин Джобс ООД за професионалната и качествена работа по премахването на клоните и част от стъблото на тополата и на служителите, които своевременно извозваха отрязаната дървесина и които в края на работния ден почистиха работната площадка.

Препоръчваме Алпин Джобс ООД като надежден партньор, с който ще работим и в бъдеще.

С уважение: Посланик на Бразилия в България


Референции от клиенти„ЦПЗ – София“ ЕООД възложи на фирма Алпин Джобс поръчка за премахване на огромна, опасна бреза. Дървото се намираше в близост до сградата на болницата и представляваше опасност за минувачите под него. Брезата, която екипът премахна беше разцепена от гръм и имаше огромни клони, които надвисваха над покрива на сградата.

Екипът на фирмата се справи много бързо с поставената им задача, като предварително обезопаси района на действие. Служителите на Алпин Джобс се справиха безпогрешно, професионално и качествено с поръчката.

Препоръчваме Алпин Джобс като надежден партньор, с който ще продължим да работим. Благодарни сме за добре свършената работа, която те извършиха в рамките само на няколко часа.

Управител: д-р. Емил Грашнов


Референции от клиентиПосолство на Великобритания възложи на фирма „Алпин Джобс“ ЕООД да извърши окастряне на дървета на територията на резиденцията на посланика на бул. „Васил Левски“ в София. Проектът беше планиран за средата на месец ноември 2010г. С изключителна прецизност фирма „Алпин Джобс“ ЕООД изработи предварителен план и предостави подробна оферта за извършване на услугата.

Цялостният процес по окастряне на дърветата по алпийски способ, почистване на клоните и извозване на отпадъците бе извършен качествено и с голям професионализъм. Допълнително препятствие, с което екипът на „Алпин Джобс“ ЕООД се справи безупречно, беше трудната достъпност на част от дърветата, а също така и фактът, че те се намираха на границата с жилищна сграда и оживени улици. Фирмата предприе необходимите мерки за обезопасяване на района и работи с необходимото внимание и прецизност.

Посолство на Великобритания ще продължи да работи с фирма „Алпин Джобс“ ЕООД и в бъдещи проекти, като без колебание я препоръчва като надежден и отговорен бизнес партньор.

Александра Михайлова – Управител резиденция


Референции от клиентиПрез 2009г. фирма „Алпин Джобс“ ЕООД извърши семесъбиране в ДГС Годеч в одобрен и регистриран източник на производство №1623005240231, отдел 141-к на шишарки от черен бор през периода 02.02.2009г.- 06.02.2009г. Количеството на събраните шишарки е 250кг. Служителите работиха много отговорно и внимателно. Работата се започна от катеренето по дърветата по отделно, след което се започна брането на шишарките в специални торби. Семената се събираха директно от дърветата, което позволи по-голяма ефективност при изваждането на семките от шишарките.

Фирмата изпълни задълженията в сроковете и количествата, регламентирани в спецификацията. В бъдеще ДГС Годеч ще продължи да работи с фирма „Алпин Джобс“ ЕООД в тази насока.

Директор Държавно горско стопанство Годеч – инж. А. Папукчиев


Референции от клиентиС настоящото писмо благодарим на фирма „Алпин Джобс” за дългогодишното сътрудничество и за всички качествено и срочно извършени поръчки по почистването на стъклената фасада на офис-сградата ни, както и поставянето на външната фасадна коледна украса.

Работим с „Алпин Джобс“ от 2007 и се надяваме, че и в бъдеще ще поличаваме от тях същото отзивчиво и професионално отношение към възложените им дейности.

При изпълнение на тясно специализираната им работа, служителите на „Алпин Джобс“ използват съвременна, професионална екипировка и най-новото от технологиите в бранша.

Ще продължим да използваме услугите на „Алпин Джобс” ЕООД и ги препоръчваме, като надежден и коректен партньор.

Управител "АТ Инженеринг 2000" ООД - инж. Илиян Терзиев


Референции от клиентиТехнополис България ЕАД, клон Надежда възложи на фирма Алпин Джобс поръчка за грижи за дървета, намиращи се на паркинга и около сградата на магазина срещу ТЕЦ- София. Работата се състоеше в това да се укрепят всички дървета, 64 на брой, да се оградят със специална ограда и да се направят по еднакъв начин всички.

Екипът на Алпин Джобс изработи укрепителните колчета от дърво, достави ги в уговорените срокове, монтира оградите около дръвчетата, като към тях се привързваха стъблата на дръвчетата със специална лента, за да израстват прави и да няма повреди върху кората им.

Всички 64 дръвчета се направиха по еднакъв начин, което гарантира и тяхното едновременно израстване в бъдеще. След приключване на дейностите по укрепването на дърветата, трябваше да се доставят и борови кори за тяхното насипване. Фирмата достави на време мулча от борова кора, за което им благодарим.

Служителите изпълниха възложените им задачи професионално и много коректно. В бъдеще ще продължим да работим с тях, като ги препоръчваме за един наистина добър партньор за дейности по грижи за дърветата – подрязване, укрепване, инспекция, мулчиране.

Петър Велинов - управител Технополис - София, Надежда


Референции от клиентиНастоящата препоръка се дава на фирма Алпин Джобс ООД, в уверение на това, че същата е извършила почистване на открита разпределителна уредба 110 кV в учебната база на ТУ – София , при подстанция „Младост”.

Дейностите в ОРУ 110 кV са извършени качествено. Указанията на Наблюдаващия служител, относно мерките по техника на безопанстост при работа в уредби над 1000 V, са изпълнявани стриктно от служителите на фирма Алпин Джобс. Обработката на биомасата е извършена чрез раздробяване, на място, без необходимост от използване на специализирана техника за извозване на отпадните продукти до съответните депа.

От доц. Д-р Андрей Крумов, Катедра „Електроенергетика”, Технически Университет - София


Референции от клиентиС Договор за извършване на услуга от 2009г. „АТ Инженеринг 2000“ възложи на фирма Алпин Джобс изпълняване на поръчка, свързана с доставка и посипване на мулч от дървесни стърготини на зелените площи на магазини от веригата „Плюс“, разположени на територията на цялата страна.

Екипът на Алпин Джобс, изпълни работата поетапно, съобразно графика за строителство на отделните магазини.

Препоръчваме Алпин Джобс ЕООД като надежден партньор, работещ качествено и отговорно. Благодарим за изпълнените поръчки и в бъдеще ще продължим да използваме услугите на фирмата.

Управител "АТ Инженеринг 2000" ООД - инж. Илиян Терзиев


Референции от клиентиПрез 2009 и 2010 година фирма „Е-ИНВЕСТ” ЕАД възложи на фирма „Алпин Джобс” ЕООД работа по изпълнението на поръчка в района на Бизнес Център Сердика, гр. София.

Поръчката се състоеше в премахване на особено опасни дървета, пред главния вход на бизнес центъра, тяхното извозване и посаждане на нови. Фирмата изпълни в срок поставените ѝ задачи, като работата започна първо с отстраняване на дърветата, тяхното своевременно извозване и почистване на работната площадка. Така по никакъв начин не се възпрепятства движението в района, както и към входа в сградата.

Втория етап от работата се състоеше в това, да се доставят необходимия брой дървета и да се насадят на мястото на старите. Екипът на „Алпин Джобс” засади новите дръвчета, като едновременно с това направи и оградка, на която се прекараха проволки, за да се укрепят младите дървета.

Благодарим на служителите на фирмата за коректното отношение и професионализма, с който извършиха поставените от нас задачи. В бъдеще ще продължим да разчитаме на тях за бързото справяне с поръчките, доброто отношение и компетентността им.

Изпълнителен директор "Е-ИНВЕСТ" ЕАД - Илиан Колев


Референции от клиентиC настоящата препоръка искаме да изкажем своето огромно удовлетворение от работата на фирма „Алпин Джобс"ООД, като наш подизпълнител на „Метростанция-11”- II ,бул.„Черни Връх". По време на подготвителните работи за строителството на метростанцията се наложи отстраняване на сложни и високи дървета, за което ни бе препоръчана работата на фирмата. Растителността се намираше на много комуникативни и оживени места, което налагаше изключителен професионализъм в изпълнението на работата.

Фирма „Алпин Джобс"ООД извърши перфектно поставените задачи, спазвайки сроковете, като същевременно с професионална техника и добри професионалисти следеше за безопасността на хора,сгради, превозни средства и комуникации.

Работата в района на Метростанция-11 изискваше освен рязане на дървета по алпийски способ, почистване на клони със специална техника, извозване на дънерите, трансплантиране на дървета и тяхното укрепване, а най-вече коректно, бързо и изключително професионално отношение, което получихме от фирма „Алпин Джобс"ООД. Фирма „Алпин Джобс"ООД разполага с високо квалифицирани специалисти и необходимата материална база, поради което качествено и в срок изпълнява всички договорени задължения с голям професионализъм. По време на строителството отношенията ни бяха коректни на база взаимно уважение и разбирателство

Горепосоченото ни дава основание да препоръчаме фирма „Алпин Джобс"ООД като коректен, надежден и компетентен партньор, на който фирма „Геотехмин” ООД ще остане клиент и в бъдеще.

Д-р инж. Цоло Вутов - управител "Геотехмин"ООД


Референции от клиентиФирма "Софийски имоти" ЕАД се обърна към "АЛПИН ДЖОБС" ООД и възложи отстраняване на нарушена каменна облицовка от 7-ми етаж по фасадата на офис сградата. Рискът от падане на още части от облицовката беше реален и много опасен за големия поток от хора по тротоара пред сградата.

С фирмата "АЛПИН ДЖОБС" ООД сме имали контакти и за отсичане и кастрене на високи дървета на обект в центъра на София, на трудно достъпно място. По време на съвместната ни работа фирмата прояви коректност, добро изпълнение и много бърза реакция от страна на г-н Тихомир Томов, като по този начин отстрани опасността от инциденти.

Считаме, че това е фирма с висока отговорност, прецизност и професионализъм и я препоръчваме като надежден партньор.

Изпълнителен директор "Софийски имоти ЕАД" - Камен Манев


Референции от клиентиФирма „Алпремонтстрой" ООД възложи на „Алпин Джобс" ООД с договор от дата 5. 08. 2010год. да окастри и оформи зеленината пред офиса на фирмата и магазина на клуб „Адреналин". Трябваше да се повдигнат и оформят короните на общо десет дървета, да се почистят сухите клони, да се третират болните участъци и да се почисти от отрязаните дървесни отпадъци. Работата се извърши прецизно, като така в междублоковото пространство се осигури повече светлина. Чрез използваните от „Алпин Джобс" алпийски способи не се спря по никакъв начин работата на служителите в сградата, а бързината на екипа и своевременното почистване от падналите сухи клони не попречи по никакъв начин на преминаващите.

Бихме искали да изкажем благодарността си към екипа на „Алпин Джобс" за бързата реакция, предприетите навременни мерки и професионалното справяне със възложената задачата. В бъдеще ще продължим да работим с тях и ги препоръчваме като едни надеждни партньори.

"Алпремонтстрой" ООД, клуб "Адреналин" - Велислав Малджиев


Референции от клиентиSehr geehrte Damen und Herren.

die Firma Alpinjobs wurde von der Deutschen Botschaft in Sofia beauftragt, innerhalb kurzer Zeit die Instandsetzung und Pflege des deutschen Soldatenfriedhof in Sofia zu übernehmen. Teil der Beauftragung war, das Fällen mehrerer Bäume. Grabpflege, das instandsetzen der Friedhofsmauer, die Beschneidung der Büsche, Reinigungsarbeiten sowie das Ausfuhren diverser Malerarbeiten. Dieser Auftrag wurde zu unserer vollsten Zufriedenheit ausgeführt. Besonders möchten wir die freundliche Zusammenarbeit sowie das Einhalten von Abspra­chen hervorheben. Die deutsche Botschaft wird auch in Zukunft weiterhin Kunde dieses zuverlässigen Partners sein.

Botschaft Der Bundesrepublik Deutschland Sofia


Референции от клиентиИскам да изкажа лично изключителната си благодарност към екипа на ,AЛПИН ДЖОБС" ООД - рязане и поддръжка на дървета. На фирмата беше възложена задача, свързана с бране на шишарки на територията на парка с цел добив на семена от обикновен смърч. Бих искал да добавя, че екипът се справи изключително прецизно, професионално и взе предвид сериозността на работата. Считам, че „АЛПИН ДЖОБС" е отговорна и екологично насочена фирма и искрено препоръчвам на всеки, загрижен за природата да използва услугите й.

инж. Владимир Милушев - експерт в Дирекция на Природен парк Витоша.


Референции от клиентиС настоящата референция изказвам благодарност на екипа и лично на управителя на фирма „АЛПИН ДЖОБС", Тихомир Томов за успешно разработеният и реализиран експеримент, свързан с биомаса и алтернативни горива. Екипът се отнесе много сериозно, прецизно и извърши работата в искания от нас срок. Ползотворното ни сътрудничество с фирма „АЛПИН ДЖОБС" ни дава основание да я препоръчаме като фирма, която изпълнява коректно и с необходимия професионализъм своите договорни задължения.

„ТИТАН- Златна Панега цимент" АД


Референции от клиентиC настоящата референция изказвам благодарност на екипа на фирма „Алпин Джобс" ООД - рязане и поддържане на дървета. На фирмата бе възложена задача за премахване на старо изсъхнало дърво в дворното пространство на Хангар 3 на Луфтханза Техник София. Това е зона с изключително висока степен на риск в зона за сигурност на Летище София, а също така и в непосредствена близост до хранилища на керосин в тревната площ. Екипът на „ Алпин Джобс" ООД се отнесе изключително професионално, работи организирано и прецизно. Задачата бе извършена стегнато и не бе оставен отпадък или друг вторичен остатък. Ползотворното ни сътрудничество с фирма „Алпин Джобс" ООД ни дава основание да я препоръчаме като партньор в изпълнението на договорни задължения.

Луфтханза Техник София.


Референции от клиентиГерманското посолство в София бе възложило на фирма Alpinjobs в кратък срок да поеме санирането и грижите за германското военно гробище в София. Част от възложената работа се състоеше в отсичане на няколко дървета, оправяне на гробовете, поправка на гробищната ограда, окастряне на храсти, почистване, както и различни бояджийски работи. Бяхме много доволни от извършената работа. Бихме искали специално да подчертаем любезното отношение на фирмата и спазването на всички договорки.

И в бъдеще Германското посолство ще остане клиент на този надежден партньор.

Германско посолство София


Референции от клиентиПо силата на договор между Община Мездра и „АЛПИН ДЖОбС"ООД бяха изпълнени отсичания и кастрене на трудно достъпни дървета в алеи и паркове.

По време на съвместната ни работа фирмата прояви коректност добро изпълнение на възложената работа н добра организация.Това се дължи на личните качества на управителя на фирмата г-н Тихомир Томов.

Фирмата разполага с обучен персонал за изпълнение на видовете работа по алпийски метод и необходимата техника и екипировка.

Община Мездра дава своята препоръка на „АЛПИМ ДЖОбС" като фирма стриктно изпълняваща своите договорни отношения .работи качествено и с висок професионализъм.

Община Мездра


Референции от клиентиДолуподписаният Симеон Григоров, представляващ „ЙАФ България" ООД, давам настоящата препоръка на фирма „Алпин Джобс"ООД, като уверявам, че фирмата изпълнява възложената работа в срок, с голямо старание, доказано качество, на нормални цени и с добър подход и техника.

Като представител на „ЙАФ България" ООД считам, че „Алпин Джобс" ООД е една от малкото фирми в България за рязане и поддръжка на дървета, производство и продажба на мулч с наистина отговорно и сериозно отношение към работата си.

 
Симеон Григоров, „ЙАФ България" ООД


Референции от клиентиПо силата на сключен договор между ОбП"Чистота"гр.Мездра и ..АЛПИН ДЖОбС" ООД бяха изпълнени отсичания и кастрене на дървета в трудно достъпни места. / 50 метрови тополи с диаметър 150 см. между блокове и далекопровод/раздробяване на клони и извозване .

Фирма "АЛПИН ДЖОБС"разполага с обучени работници за изпълнение на видовете работа по алпийски метод.Фнрмата разполага с необходимата техника и екипировка.

По време на съвместната ни работа фирмата прояви коректност, добра организация и добро изпълнение на възложените работи - принос за това са личните качества на управителя на фирмата господин Тихомир Томов.

ОбП"Чистота"гр.Мездра дава своята препоръка на „АЛПИН ДЖОБС" като фирма изпълняваща стриктно договорените отношения работи качествено и с висок професионализъм.

ОбП"Чистота", гр.Мездра


Референции от клиентиНастоящата референция се издава на "АЛПИН ДЖОБС" ООД, с предмет на дейност - рязане на опасни дървета, поддръжка и грижа за дървесно- храстови групи и масиви (arborist technique). поддръжка и грижа за всякакъв вид тревни площи, цялостно или частично озеленяване.

Долуподписаният арх. Пламен Мирянов, представляваш и управляващ фирма "АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ" АД давам настоящата препоръка на фирма -АЛПИН ДЖОБС* ООД. като уверявам, че фирмата изпълнява възложената и работа качествено, в срок и на нормално приемливи цени.

Като архитект и строител считам, че фирма "АЛПИН ДЖОБС" ООД е една от малкото фирми в България с подобно качествено, отговорно и сериозно отношение към работата си.

арх. Пламен Марянов - "АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ" АД


Референции от клиентиФирма ИМОТИ АЕДЕС ООД се обърна и възложи на фирма ALPIN JOBS с договор от дата 08.10 2009г да извърши кастрене на многогодишно дърво -кестен, като извърши основна резитба. намазване на отрязаните места, почистване на двора и извозване на отпадъците.

Имотът, в който се намира кестенът е в идеалния център на гр. София - на ул. .11 август" №17. Самото дърво се намира във вътрешния двор на сграда, която е собственост на нашата фирма и до него има труден достъп, тъй като е невъзможно да се влезе с механизация и работата трябваше да се извърши с алпийски похвати.

Възложената работа беше извършена в договорения срок. като през цялото време по никакъв начин не беше попречено на дейността на офиса, който се намира в сградата в същия двор

Беше осигурена пълна безопасност на труда и бързо се почистваше своевременно, за да не се препречва изхода на двора.

Бихме искали да изразим задоволството си от професионално свършената работа на фирма AЛПИН ДЖОБС и да ги препоръчаме като надеждни партньори, с които ще работим и в бъдеще.

"ИМОТИ АЕДЕС" ООД, София


Референции от клиентиПо силата на сключен договор между "Еко Арх - консулт" ООД и "АЛПИН ДЖОБС" ООД бяха изпълнени отсичания и кастрене на дървета в труднодостъпни места , раздробяване на клони и извозване на растителен отпадък.

Фирма "АЛПИИ ДЖОБС" разполага с обучени работници за изпълнение на видовете работи по алпийски метод. Фирмата разполага с необходимата техника и екипировка.

По време на съвместната ни работа фирмата прояви коректност, добра организация и добро изпълнение на възложените работи - принос за това са личните качества на управителя на фирмата господин Тихомир Томов, неговата оперативност и съпричастност.

"ЕкоАрх-консулт"ООД дава своята препоръка на "АЛИИН ДЖОБС" ООД като фирма изпълняваща стриктно договорените отношения, работи качествено и с висок професониализъм.

"Еко Арх - консулт" ООД, София