Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Абонамент


abonamentАбонамент
- Договори
- Гаранции
- Отстъпки

Съставя се договор за абонаментни услуги, като поддръжка на дървета, храсти, живи плетове и др. Поемат се пълни гаранции, извършват се допълнителни услуги - бонуси (безплатно засаждане на дръвчета или други растения) и се правят отстъпки при дългогодишни договори. Цените за абонамента се формират спрямо исканите от вас услуги и периода, през който те ще се извършват.

Цени за абонамент

Процедура по рязане на дървета

Рязането на дървета включва отстраняване на опасни, сухи дървета, отрязване на дървета, които са в близост до сгради и съоръжения и такива, които пречат на бъдещ строеж.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави преди работата по дърветата

Процедурата преди работата по отсичане или кастрене на едно дърво е следната: първо се подава молба или жалба (за опасните дървета) до отдел „Екология” в общината, в която дървото се намирa.

ПРОДЪЛЖИ

Какво се прави по време на работа

Работните действия започват в удобно време за клиента. Договарят се предварително сроковете, цените, начините на плащането, като се съставя договор. Прави се подготовка по обекта.

ПРОДЪЛЖИ

Срокове и гаранции от Алпин Джобс ООД

Срокът за изпълнение на работните действия се определя с клиентите. Поемаме пълна отговорност за нанесените от нас щети, върху предмети, сгради и съоръжения в обекта на изпълнение

ПРОДЪЛЖИ