Пролетна украса детската градина

9 резултата за пролетна украса детската градина и аналогична информация за пролетна украса детската градина

Грижи за овощна градина

Овощната градина се състоеше от няколко дръвчета - круши, ябълки, череши, кайсии. Оформихме короните им, като премахнахме сухите клони, олекотихме тежестта им като цяло, което предполага плодовитост и израстване на млади клонки. Окастрихме всички дръвчета по начин, по който трябва да се направи и във периода, в който..

Украса по дърветата

Коледна украса Поставяне на рекламни съоръжения по дърветата Коледната украса по дърветата е много нашумяла през последните години. Когато украсата е сложена през цялата корона на едно дърво изглежда наистина интересно и красиво. Предлагаме и абонаменти, доставка на консумативите и работа в кратък срок. Рекламнит..

Цени за украса по дърветата

-          Коледна украса от 30 до 250лв. с ваша украса- можем да направим подбора и доставката на консумативите ..

Отрязване на дърво - трепетлика в детска градина

Отрязването на тази опасна трепетлика не беше лесна задача. Дървото беше кухо и много опасно, освен това, наклона му беше към сградата на детската градина. При по-силен вятър щеше да падне цялото дърво, а тогава последствията са много големи. Не можеше да се прави отлагане във времето за премахването на това отчупи..

Кастрене на дървета в двор на детска градина

Прочистихме короните на дърветата в двора на детска градина, като премахнахме сухите и загнили клони, след което намазахме отрязаните участъци със специална биологична паста, всичко се работеше постепенно и едновременно с рязането, ставаше и нарязването им на дребни парчета на земята. Падналите клони и дървесина се ..

Оформяне на дървета в овощна градина

Оформянето на тази градина отне много време. Градината беше поддържана, но дърветата не бяха "докосвани от години". Всяко едно от тях се подряза, клоните се окастриха, като така се оформи една добре изглеждаща корона, която на пролет ще се разлисти. Благодарение на тази работа, дърветата ще продължат да дават плодове..

Коледна украса от екологични материали

През периода по подготовка на Коледните и Новогодишните празници Алпин Джобс направи своята украса от екологични материали. Коледното дръвче беше направено от старо списание, украсено с нарязани станиоли от кутиени цигари и стари панделки от подаръци. Новогодишните венци пък за масата се направиха от шишарки, които ние..

Пролетно оформяне на дървета

На този обект трябваше да се почисти вътрешен двор на кооперация, намираща се в центъра на София. Работата се състоеше в това да се окастрят няколко дървета – вечнозелени и плодни дръвчета, да се отстрани един много опасен орех, надвиснал над гараж. След като се отрежеха клоните и дърветата трябваше да се почисти двор..

Пролетни грижи за двора, засаждане на дървета

На този адрес преди няколко седмици рязахме един много опасен орех, кастрихме дървета, подрязвахме овощни дървета и почистихме от клоните и отрязаната дървесина вътрешния двор  на жилищната кооперация, намираща се в центъра на София. Клиентите тогава ни помолиха за доставка и засаждане на дървета. След като те ни потъ..


Warning: Parameter 1 to plgContentSearchSeoLinks() expected to be a reference, value given in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136 пролетна украса детската градина
Услуги по Пролетна Украса Детската Градина. Ако не можете да намерите резултат за Пролетна Украса Детската Градина, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Пролетна Украса Детската Градина са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

Изложба дърворезби

На 10.07.2015г. ще се проведе изложба...

Рязане на дървета

Рязането на дървета включва...

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list