Обосновка за цена

Обосновка на цена, компоненти на ценообразуването – вид работа, количество, срок на изпълнение, желано качество, гаранции, договори, фактури.

10 резултата за обосновка за цена и аналогична информация за обосновка за цена

Обосновка на цената

При даването на офертата се прави и „обосновка на цената”, което включва обяснение за това как средствата за дадената услуга или продукт се разпределят. В цената са включени гаранция за възникнали щети по време на работа, труд, горива, пълна механизация, включваща сервизен бус, автовишка, камион с кран и дробилка м..

Добив на семена и плодове, ценни сокове и смола от дървета

Добив на семена от дървета Семена за възпроизводство Семена за храна Бране на плодове Добив на ценни сокове Източване на смола Добив на семена се прави за възпроизводство при дърветата и при някои е нужно събирането  да става директно от тях. ..

Цени за нощно рязане на дървета

Когато се работи през нощта цента се определя от вида и размера на дървото или дърветата плюс 40% над цената за стандартна услуга...

Цени за други височинни услуги

Спасяване на животни, покачили се на дърветата- между 20 и 100лв. Почистване на улуци и покриви- на линеен метър по 1,50лв. Коледна украса по дърветата- от 30 до 250лв. с ваша украса Монтиране на въжена линия- между 100 и 300лв. ..

Цени за абонамент

За абонаментен договор правим между 5 и 15 % отстъпка, в зависимост от срока, даваме и бонуси, като засаждане на безплатно дръвче или мулчиране на дървета или храсти...

Цени за комплексни услуги

Формира се цена след договорка с клиента, прави се и отстъпка при комплексната услуга спрямо количеството на работата и срока на действие. За засаждане на дървета при комплексната услуга - при закупени от наш разсадник две дръвчета, третото е бонус плюс труда по засаждането и оградата за него...

Цени за изкореняване на дънери

Изтръгване на дънери на отрязани дървета от 20см. в диаметър на ствола до 40см.- 150лв.; над 40см.- 250лв. (машинно изтръгване на дълбочина 30см.) Премахване на дънери- 250лв.Окопаване на дънер/ пън- 250лв...

Цени за мулч

Стойността на мулча - дървесните стърготини или борова кора се определят от това, дали са пакетирани, какви фракции са, каква е разфасовката и какво е количеството. При по-големи количества, насипно цената е значително по-ниска. -  Мулч от дървесни стърготини за чувал 50 литра Натурален цвят - 7лв.; Оцветен..

Цени за изделия от дърво

-   Огради за дървета За малки дръвчета- 40лв; Големи дървета- от 60 до 150лв. Наш материал и привързване на дървото , ако е нестабилно или младо -   Крепители, колове за дръвчета Обли крепители- от 2 лв. до 5лв. за бройка. -   Детски съоръжения, катерушки Цена 2400лв. с наш материал и монтаж Цен..

Цени за суровини за огрев

Цената при дървата за горене се формира от тяхното качество и тяхната калоричност. Предлагаме дърва нарязани на по метър и нацепени, наредени на палета, а дървесният чипс е в чували, бик бекове или насипно. При по-големи количества правим отстъпки и осигуряваме безплатен транспорт за София град и София Област. -   ..


Warning: Parameter 1 to plgContentSearchSeoLinks() expected to be a reference, value given in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136 обосновка за цена
Услуги по Обосновка За Цена. Ако не можете да намерите резултат за Обосновка За Цена, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Обосновка За Цена са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

Изложба дърворезби

На 10.07.2015г. ще се проведе изложба...

Рязане на дървета

Рязането на дървета включва...

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list