Настилка за детска площадка

Естествени паркови настилки, посипване на детски площадки с надробени, дървесни стърготини или настилки от борови кори, листа, слама и други.

5 резултата за настилка за детска площадка и аналогична информация за настилка за детска площадка

Борови кори за паркова настилка на детска площадка

Площадката се нуждаеше от насипване с борови кори, които са естествен материал за паркове и детски площадки, меки са и са с хубав естествен цвят. Освен, че предпазват играещите деца на съоръженията, те пазят почвата от изсъхване и регулират естествената влага, не позволяват на плевелите да поникнат и служат като пер..

Посипване на детска площадка с борова кора

На този обект - детска площадка в училище в София, трябваше да доставим мулч от борови кори, след което да разстелем около катерушките, люлките и другите съоръжения за игра. След като доставихме поръчания от училището мулч го разстлахме по специален начин и го заравнихме еднакво навсякъде. Настилката от борова кора..

Детска катерушка

Детската катерушка е изработена на три модула, изцяло от дърво и метални детайли. Дизайна и материалите са изцяло на фирмата, в зависимост от исканията на клиента. Съоръжението съдържа 2 кули с приходящо мостче с парапет по средата и пързалка от неръждавейка. Основите са масивни бетонни, пригодени да издържат на..

Отрязване на дърво - трепетлика в детска градина

Отрязването на тази опасна трепетлика не беше лесна задача. Дървото беше кухо и много опасно, освен това, наклона му беше към сградата на детската градина. При по-силен вятър щеше да падне цялото дърво, а тогава последствията са много големи. Не можеше да се прави отлагане във времето за премахването на това отчупи..

Кастрене на дървета в двор на детска градина

Прочистихме короните на дърветата в двора на детска градина, като премахнахме сухите и загнили клони, след което намазахме отрязаните участъци със специална биологична паста, всичко се работеше постепенно и едновременно с рязането, ставаше и нарязването им на дребни парчета на земята. Падналите клони и дървесина се ..


Warning: Parameter 1 to plgContentSearchSeoLinks() expected to be a reference, value given in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136 настилка за детска площадка
Услуги по Настилка За Детска Площадка. Ако не можете да намерите резултат за Настилка За Детска Площадка, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Настилка За Детска Площадка са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

Изложба дърворезби

На 10.07.2015г. ще се проведе изложба...

Рязане на дървета

Рязането на дървета включва...

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list