Настилка за детска площадка

Естествени паркови настилки, посипване на детски площадки с надробени, дървесни стърготини или настилки от борови кори, листа, слама и други.

5 резултата за настилка за детска площадка и аналогична информация за настилка за детска площадка

Борови кори за паркова настилка на детска площадка

Площадката се нуждаеше от насипване с борови кори, които са естествен материал за паркове и детски площадки, меки са и са с хубав естествен цвят. Освен, че предпазват играещите деца на съоръженията, те пазят почвата от изсъхване и регулират естествената влага, не позволяват на плевелите да поникнат и служат като пер..

Посипване на детска площадка с борова кора

На този обект - детска площадка в училище в София, трябваше да доставим мулч от борови кори, след което да разстелем около катерушките, люлките и другите съоръжения за игра. След като доставихме поръчания от училището мулч го разстлахме по специален начин и го заравнихме еднакво навсякъде. Настилката от борова кора..

Детска катерушка

Детската катерушка е изработена на три модула, изцяло от дърво и метални детайли. Дизайна и материалите са изцяло на фирмата, в зависимост от исканията на клиента. Съоръжението съдържа 2 кули с приходящо мостче с парапет по средата и пързалка от неръждавейка. Основите са масивни бетонни, пригодени да издържат на..

Отрязване на дърво - трепетлика в детска градина

Отрязването на тази опасна трепетлика не беше лесна задача. Дървото беше кухо и много опасно, освен това, наклона му беше към сградата на детската градина. При по-силен вятър щеше да падне цялото дърво, а тогава последствията са много големи. Не можеше да се прави отлагане във времето за премахването на това отчупи..

Кастрене на дървета в двор на детска градина

Прочистихме короните на дърветата в двора на детска градина, като премахнахме сухите и загнили клони, след което намазахме отрязаните участъци със специална биологична паста, всичко се работеше постепенно и едновременно с рязането, ставаше и нарязването им на дребни парчета на земята. Падналите клони и дървесина се ..


настилка за детска площадка
Услуги по Настилка За Детска Площадка. Ако не можете да намерите резултат за Настилка За Детска Площадка, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Настилка За Детска Площадка са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...

Пролетни грижи за двора, засаждане на дървета

На този адрес преди няколко...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list