Машина за копаене на дупки

Машина за копаене на дупки – свредели или моторни машини на бензин. Различни големини на отворите в земята, според свределите – от 30 см. нагоре.

2 резултата за машина за копаене на дупки и аналогична информация за машина за копаене на дупки

Копаене на дупки за циментови колчета

Тук трябваше да изкопаем 82 отвора в земята, предназначени за полагане на циментови колчета за ограда. Обектът се намираше близо до летището в село Лесново, община Елин Пелин. Работата я извършихме благодарение на механизация, специализирана машина – моторен свредел, който направи дупките с най-добрия размер, дълбочи..

Машинен парк

Фирмата разполага с най-новото от техника и екипировката за катерене и работа по алпийски способ. Работим с най-добрите машини за рязане и кастрене на дървета, храсти, живи плетове. Освен моторните триони и механизацията за раздробяване на клоните, екипът използва и високоспециализирани антифони, предпазна екипировка, ..


Warning: Parameter 1 to plgContentSearchSeoLinks() expected to be a reference, value given in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136 машина за копаене на дупки
Услуги по Машина За Копаене На Дупки. Ако не можете да намерите резултат за Машина За Копаене На Дупки, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Машина За Копаене На Дупки са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

Изложба дърворезби

На 10.07.2015г. ще се проведе изложба...

Рязане на дървета

Рязането на дървета включва...

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list