Дървени декорации

Декорации от дърво за настилка в градината или двора, декориране на парка, саксийни растения, дървета. Дървените декорации стоят естествено в двора и са издръжливи на промените на времето.

3 резултата за дървени декорации и аналогична информация за дървени декорации

Нарязване на дърво, извозване на дървения материал

Дървото се намираше на столична улица. От бурните ветрове и от лошото му състояние, дървото се беше прекършила и се налагаше бърза реакция за  неговото отстраняване и извозване. За щастие по време на падането му не е имало преминаващи коли или хора, а така е можело да стане голям инцидент. Падналото дърво причиняваш..

Дървени изделия за паркове и аксесоари по дърветата

Детските съоръжения (катерушки, люлки, пързалки, пейки и др.) се правят от рециклирани дървета – материалът се използва, вместо да се изхвърли и да изгние или пък да се нареже за дърва за огрев. Дизайнът се прави от нас, а гредите, от които се сглобява проектът са с обли ръбове. По време на изработката на поръчката се ..

Дървени огради за дървета

На този обект трябваше да укрепим 64 броя дървета, намиращи се в гр. София на паркинга на Технополис – Надежда. Дръвчетата трябваше да се укрепят с изработени от нас дървени колове, които да придържат младите фиданки към съоръженията и по този начин да няма повреди върху тях. В рамките на два дни извършихме поръчка..


дървени декорации
Услуги по Дървени Декорации. Ако не можете да намерите резултат за Дървени Декорации, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Дървени Декорации са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...

Пролетни грижи за двора, засаждане на дървета

На този адрес преди няколко...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list