Дървени декорации

Декорации от дърво за настилка в градината или двора, декориране на парка, саксийни растения, дървета. Дървените декорации стоят естествено в двора и са издръжливи на промените на времето.

3 резултата за дървени декорации и аналогична информация за дървени декорации

Нарязване на дърво, извозване на дървения материал

Дървото се намираше на столична улица. От бурните ветрове и от лошото му състояние, дървото се беше прекършила и се налагаше бърза реакция за  неговото отстраняване и извозване. За щастие по време на падането му не е имало преминаващи коли или хора, а така е можело да стане голям инцидент. Падналото дърво причиняваш..

Дървени изделия за паркове и аксесоари по дърветата

Детските съоръжения (катерушки, люлки, пързалки, пейки и др.) се правят от рециклирани дървета – материалът се използва, вместо да се изхвърли и да изгние или пък да се нареже за дърва за огрев. Дизайнът се прави от нас, а гредите, от които се сглобява проектът са с обли ръбове. По време на изработката на поръчката се ..

Дървени огради за дървета

На този обект трябваше да укрепим 64 броя дървета, намиращи се в гр. София на паркинга на Технополис – Надежда. Дръвчетата трябваше да се укрепят с изработени от нас дървени колове, които да придържат младите фиданки към съоръженията и по този начин да няма повреди върху тях. В рамките на два дни извършихме поръчка..


Warning: Parameter 1 to plgContentSearchSeoLinks() expected to be a reference, value given in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136 дървени декорации
Услуги по Дървени Декорации. Ако не можете да намерите резултат за Дървени Декорации, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Дървени Декорации са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

Изложба дърворезби

На 10.07.2015г. ще се проведе изложба...

Рязане на дървета

Рязането на дървета включва...

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list