Дърва на палети

10 резултата за дърва на палети и аналогична информация за дърва на палети

Отстраняване на гъби от дърво

Грижата за това дърво се състоеше в това да се премахнат паразитните образования по кората. Напръскахме гъбите със специални третиращи препарати, след това намазахме кората със запечатваща био паста. Погрижихме се и за короната на дървото, като пропъдихме насекомите с препарати на био основа. Това са грижите за едно ..

Рязане на две огромни дървета

Премахването на тези дървета ни отне цял ден. По време на работа трябваше да внимаваме да не счупим лозите и дръвчетата от долу. Пазехме и къщата, оградата, жиците. Работата протече спокойно, действахме с алпийски методи - връзване на всеки клон и сваляне на земята бавно и внимателно. Започнахме първо от отрязването..

Инспекция на осиновеното от Алпин Джобс дърво

на 05.05.2010г. наши служители направиха инспекция на „Осиновеното” от Алпин Джобс вековно дърво. Прочисти се короната от изсъхнали клони, запечатиха се процепите по стъблото и се мулчира около него...

Премахване сухо дърво

Работата по отстраняването на това дърво беше сложна. Дървото беше толкова изгнило, че неможеше по никакъв начин да се отреже по алпийски способи. Първо защото няма как да се качи алпинистът в дървото, защото имаше много голям риск от преждевременно скършване на цялото дърво или части от клоните. Дървото се премахна..

Кастрене на дърво

Дървото се намираше на много оживено място и над стоянка на таксита на бул. Тодор Каблешков и бул. България. Работата се състоеше в кастрене на клоните, премахване на сухите клони и тези, които бяха заболели, повдигане на короната и изолиране на наличните хралупи. Работата започна с обезопасяване на района, след кое..

Нарязване на дърво, извозване на дървения материал

Дървото се намираше на столична улица. От бурните ветрове и от лошото му състояние, дървото се беше прекършила и се налагаше бърза реакция за  неговото отстраняване и извозване. За щастие по време на падането му не е имало преминаващи коли или хора, а така е можело да стане голям инцидент. Падналото дърво причиняваш..

Кастрене и оформяне на дървета

Поръчката към фирмата се състоеше в рязане на клони и оформяне на всички дървета. Дърветата бяха 25 на брой – ясени, върба, бреза, американски, червен дъб, липи, кестен, магнолия и вековно дърво, също кестен. Работата започна поетапно и предварително планувано. Едно по едно дърветата се кастреха внимателно, връзваха..

Опожарени дървета

При възникнало късо съединение се запалва автомобил и пламъците обхващат четири огромни тополи. За около два месеца тополите изсъхват и започват да притесняват живущите на около. Поради тяхното полу изгаряне, самите дървета започват да се „рушат” – клоните малко по малко са започнали да падат, след което цялото дърв..

Пръскане на дърво

Нападнатото от вредители дърво, се нуждаеше от почистване и пръскане със специален препарат. Акацията беше внимателно инспектирана, клоните ѝ се почистиха с алпийски методи и беше обезпаразитена, като първо се премахнаха проблемните клони (сухи клони и пречупени, заклещени клони един в други). Съществуваха и участъц..

Алпин Джобс ООД - професионално рязане на опасни дървета, поддръжка и оформяне на дървета

Алпин Джобс ООД е частна фирма, основният предмет на дейност е професионално рязане на опасни дървета, поддръжка и оформяне на дървета и всичко свързано с екология, рециклиране на дървесина, биоразнообразие. Всеки служител притежава индивидуална застраховка, сертификати за работа с машините, които се използват и дългог..


Warning: Parameter 1 to plgContentSearchSeoLinks() expected to be a reference, value given in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136 дърва на палети
Услуги по Дърва На Палети. Ако не можете да намерите резултат за Дърва На Палети, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Дърва На Палети са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

Изложба дърворезби

На 10.07.2015г. ще се проведе изложба...

Рязане на дървета

Рязането на дървета включва...

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list