Добив на борова смола

7 резултата за добив на борова смола и аналогична информация за добив на борова смола

Добив на семена и плодове, ценни сокове и смола от дървета

Добив на семена от дървета Семена за възпроизводство Семена за храна Бране на плодове Добив на ценни сокове Източване на смола Добив на семена се прави за възпроизводство при дърветата и при някои е нужно събирането  да става директно от тях. ..

Експеримент за добив на смола и ценни сокове от дървета

Експериментът за добив на смола се състоеше в няколко етапа. В първия етап трябваше да се направи подготовка на работата по добиването на ценни сокове от дървета. Трябваше да се направи селекция на подходящи видове – смърч с определени размери, големина, възраст. След това започнахме работа по „извличането“ на смолата..

Рязане на високи борове с автовишка

На този обект трябваше да се премахнат наклонените над пътя и сградите дървета. Задачата се извърши с помощта на автовишка и алпийски методи. За авто вишката бяха завързани двамата резачи със специални въжета, а така достъпът до боровете беше по-голям и практичен. Хубаво беше, че имаше достъп до мястото на работ..

Въжена линия за дърводобив

Въжената линия за дърводобив е изработена по немска технология, състояща се от три ролки и обща дължина осемстотин метра. Връзването и прикачването и ставаше пред инспектори и специална комисия, която на моменти се включваше в извършването на работата със съвети и препоръки. Алпин Джобс е първата в България фирма ин..

Борови кори за паркова настилка на детска площадка

Площадката се нуждаеше от насипване с борови кори, които са естествен материал за паркове и детски площадки, меки са и са с хубав естествен цвят. Освен, че предпазват играещите деца на съоръженията, те пазят почвата от изсъхване и регулират естествената влага, не позволяват на плевелите да поникнат и служат като пер..

Отрязване на борове

Рязането на тези дървета отне няколко часа, като първо се отряза по-ниският бор, след това другото, високо и по-опасно дърво. Работата беше високо рискова и много опасна, както за работниците, така и за околните. Боровете трябваше да се премахнат поради факта, че са в близост до къщата и кореновата им система подкоп..

Посипване на детска площадка с борова кора

На този обект - детска площадка в училище в София, трябваше да доставим мулч от борови кори, след което да разстелем около катерушките, люлките и другите съоръжения за игра. След като доставихме поръчания от училището мулч го разстлахме по специален начин и го заравнихме еднакво навсякъде. Настилката от борова кора..


Warning: Parameter 1 to plgContentSearchSeoLinks() expected to be a reference, value given in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136 добив на борова смола
Услуги по Добив На Борова Смола. Ако не можете да намерите резултат за Добив На Борова Смола, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Добив На Борова Смола са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

Изложба дърворезби

На 10.07.2015г. ще се проведе изложба...

Рязане на дървета

Рязането на дървета включва...

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list