Декорации от дърво за градини

Декориране в градината с аксесоари от дърво – дървени паркови мебели, дървени декоративни оградки, къщички от дърво, предназначени за игра на децата или по дърветата, служещи за приют на птици, корени от дърво, направени като декоративни елементи и много други.

10 резултата за декорации от дърво за градини и аналогична информация за декорации от дърво за градини

Отрязване на дърво - трепетлика в детска градина

Отрязването на тази опасна трепетлика не беше лесна задача. Дървото беше кухо и много опасно, освен това, наклона му беше към сградата на детската градина. При по-силен вятър щеше да падне цялото дърво, а тогава последствията са много големи. Не можеше да се прави отлагане във времето за премахването на това отчупи..

Отстраняване на гъби от дърво

Грижата за това дърво се състоеше в това да се премахнат паразитните образования по кората. Напръскахме гъбите със специални третиращи препарати, след това намазахме кората със запечатваща био паста. Погрижихме се и за короната на дървото, като пропъдихме насекомите с препарати на био основа. Това са грижите за едно ..

Грижи за овощна градина

Овощната градина се състоеше от няколко дръвчета - круши, ябълки, череши, кайсии. Оформихме короните им, като премахнахме сухите клони, олекотихме тежестта им като цяло, което предполага плодовитост и израстване на млади клонки. Окастрихме всички дръвчета по начин, по който трябва да се направи и във периода, в който..

Инспекция на осиновеното от Алпин Джобс дърво

на 05.05.2010г. наши служители направиха инспекция на „Осиновеното” от Алпин Джобс вековно дърво. Прочисти се короната от изсъхнали клони, запечатиха се процепите по стъблото и се мулчира около него...

Премахване сухо дърво

Работата по отстраняването на това дърво беше сложна. Дървото беше толкова изгнило, че неможеше по никакъв начин да се отреже по алпийски способи. Първо защото няма как да се качи алпинистът в дървото, защото имаше много голям риск от преждевременно скършване на цялото дърво или части от клоните. Дървото се премахна..

Кастрене на дърво

Дървото се намираше на много оживено място и над стоянка на таксита на бул. Тодор Каблешков и бул. България. Работата се състоеше в кастрене на клоните, премахване на сухите клони и тези, които бяха заболели, повдигане на короната и изолиране на наличните хралупи. Работата започна с обезопасяване на района, след кое..

Нарязване на дърво, извозване на дървения материал

Дървото се намираше на столична улица. От бурните ветрове и от лошото му състояние, дървото се беше прекършила и се налагаше бърза реакция за  неговото отстраняване и извозване. За щастие по време на падането му не е имало преминаващи коли или хора, а така е можело да стане голям инцидент. Падналото дърво причиняваш..

Пръскане на дърво

Нападнатото от вредители дърво, се нуждаеше от почистване и пръскане със специален препарат. Акацията беше внимателно инспектирана, клоните ѝ се почистиха с алпийски методи и беше обезпаразитена, като първо се премахнаха проблемните клони (сухи клони и пречупени, заклещени клони един в други). Съществуваха и участъц..

Изделия от дърво

Огради за дървета Крепители колове за дръвчета Детски съоръжения, катерушки Дървен материал Корени от дървета Изделията от дърво са изцяло от рециклирана, преработена дървесина, импрегнирани са, тествани да издържат поне десет години на открито. ..

Цени за изделия от дърво

-   Огради за дървета За малки дръвчета- 40лв; Големи дървета- от 60 до 150лв. Наш материал и привързване на дървото , ако е нестабилно или младо -   Крепители, колове за дръвчета Обли крепители- от 2 лв. до 5лв. за бройка. -   Детски съоръжения, катерушки Цена 2400лв. с наш материал и монтаж Цен..


Warning: Parameter 1 to plgContentSearchSeoLinks() expected to be a reference, value given in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136 декорации от дърво за градини
Услуги по Декорации От Дърво За Градини. Ако не можете да намерите резултат за Декорации От Дърво За Градини, то потърсете в различните предлагани услуги. Всички услуги и продукти като Декорации От Дърво За Градини са с високо качество и изпълнени професионално.
Последно добавено

Изложба дърворезби

На 10.07.2015г. ще се проведе изложба...

Рязане на дървета

Рязането на дървета включва...

ISO 9001

На 05.11.2013година. Алпин Джобс...

Мулчер

Скоро фирмата ни се сдоби с...

Да изчистим България за един ден

Алпин Джобс се включи в инициативата...
Информирай се за Алпин Джобс ООД
1_fb 1_twitter 1_rss video list